Avui us presentem aquesta recepta, que vam tastar en un restaurant de Figueres. Com ens va agradar tant, no vam dubtar en fer-la a Cal Soparet, i aquí en teniu el resultat! Esperem que a vosaltres també us agradi.
Ingredients (2 persones):
1/2 ceba
tomàquet
1 all
brou
pollastre
250gr cigrons cuits
arròs
oli
sal
safrà
Preparació del plat:
Per una banda posem a escalfar el brou que tinguem.
En una cassola hi fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita, l'all i el tomàquet. Quan faci xup-xup, hi afegim el pollastre tallat a daus, aproximadament. Ho deixem una estona, fins que el pollastre estigui dauradet. A continuació, hi afegim l'arròs, i ho remenem perquè tot agafi el gust del xofregit. Seguidament hi aboquem el brou. Deixem que es cogui l'arròs i quan faltin uns cinc minuts de cocció hi afegim els cigrons.
Emplatem i llestos!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: John Lennon - La balada de John y Yoko