Avui us presentem aquesta recepta, que vam tastar en un restaurant de Figueres. Com ens va agradar tant, no vam dubtar en fer-la a Cal Soparet, i aquí en teniu el resultat! Esperem que a vosaltres també us agradi.
Ingredients (2 persones):
1/2 ceba
tomàquet
1 all
brou
pollastre
250gr cigrons cuits
arròs
oli
sal
safrà
Preparació del plat:
Per una banda posem a escalfar el brou que tinguem.
En una cassola hi fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita, l'all i el tomàquet. Quan faci xup-xup, hi afegim el pollastre tallat a daus, aproximadament. Ho deixem una estona, fins que el pollastre estigui dauradet. A continuació, hi afegim l'arròs, i ho remenem perquè tot agafi el gust del xofregit. Seguidament hi aboquem el brou. Deixem que es cogui l'arròs i quan faltin uns cinc minuts de cocció hi afegim els cigrons.
Emplatem i llestos!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: John Lennon - La balada de John y Yoko
Molt bon arroçet y es veu meloset.
ResponEliminaBesets
Mira que n'arribem a menjar d'arrosos, però aquest no l'hem tastat mai! Apuntat queda, que té molt bona pinta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Si que va quedar meloset, si!!! Boníssim!!!
ResponEliminaOstres, no he provat mai els cigrons a l'arròs!!
ResponEliminaQuè hi aporten els cigrons? Perquè molt de gust, imagino que no, no?
Petonets!
Tiene buena pinta el arroz con garbanzos.
ResponEliminaSuerte en el concurso.
Un beso.