Avui un postre ben fàcil, però molt resultón. Aquests volovants farcits de crema o de trufa, en el meu cas, però ja sabeu que podeu farcir-los amb el que us vingui de gust.
Ingredients:
vol-au-vents
crema pastissera
trufa
virutes de xocolata
Preparació del plat:
Disposem els vol-au-vents en una plata, i els anem omplint amb crema pastissera o bé amb trufa. Una vegada tots plens, hi espolvoregem les virutes de xocolata.
Ho posem a la nevera fins a l'hora de servir.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: Coldplay - Lost
Que bons...m'encanta la crema
ResponEliminasalutacions
M'encanten les vostres idees per fer soparets! Aquest és un postre ben senzill de fer i que està per llepar-se els dits
ResponEliminaPetons
Un postre delicioso.
ResponEliminaBesets
Aquestes safates plenes de coses dolces són les millors, com aquesta de vol-au-vents! Deliciosa!
ResponEliminaTu blog es precioso, pero como soy Española ante todo pues hay cosas que no sigo,yo en catalan como que no. Un beso
ResponEliminaUn farcit boníssim per a uns volauvents sempre deliciosos.Això serien unes lioneses...versionades!,oi?.Una idea excel.lent. A reveure.
ResponEliminaMmm... per repetir segur!
ResponEliminaLes meves dues combinacions preferides: pasta de full amb crema i trufa! :) Boníssims!
ResponEliminaPetons!
Estem encantats dels vostres comentaris!!!
ResponElimina