BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 29 de maig del 2011

"Pintxo" d'ou de guatlla amb sobrassada

Avui us proposem una idea de "pintxo" fàcil de fer i amb un contrast de sabors que segur que us agradaran.


Ingredients:
torradetes de pa torrat
sobrassada
ou de guatlla

Preparació del plat:
Agafem una mica de sobrassada i la untem a sobre d'una torradeta.
Per altra banda en una paella, hi posem oli, i quan estigui calent i tirem l'ou de guatlla per fregir-lo. 
Una vegada fet, el coloquem a sobre de la sobrassada.
Ja tenim el "pintxo" preparat. El recomanem menjar calent.
BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem li dediquem a la Rubia: Antònia Font - Me sobren paraules


7 comentaris:

  1. Un pintxo ideal!!!! M'encanta la combinació de sobrassada amb ou!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta combinació!! I els ous de guatlla són finíssims de gust. Així que aquest pintxo, fantàstic!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Que meravella de tapa has presentat, em encantaaaaa, la provaré pròximament, moltes gràcies per participar i molta sort un petó.

    ResponElimina
  4. Carai!! Quina pinta!!!! Combina molt bé!!

    (Sóc la Miriam, la germana de l'Aida! ;) )

    ResponElimina
  5. Hice tu tapa...deliciosa, te deseo mucha suerte porque está la cosa difícil, un besico.

    http://carolchequebo.blogspot.com/2011/06/tapeamos5-tapas-mas.html

    ResponElimina
  6. Carolina, lo he visto!! Pero la receta gana con huevo de codorniz! Te lo recomiendo para la proxima!!!
    Hasta pronto!

    ResponElimina
  7. no podría estar més bo!!! nosaltres porten sa sobrasada de Mallorca i és boníssima!!!!! sempre m' agradat aquesta combinació! molta sort en el concurs i em queda per sa teva cuïna!!

    ResponElimina