BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dissabte, 14 de maig del 2011

Hummus

Avui hem fet com a part d'un aperitiu, un plat ric en ferro i calci. Molt fàcil de fer i encara més de menjar-lo: hummus a l'estil dels Emirats Àrabs. 


Ingredients (4 persones):
250gr. de cigrons cuits
1 gra d'all
suc de 1/2 llimona
3-4 c.s. d'oli d'oliva
sal
sèsam

Preparació del plat:
Posem els cigrons, el suc de llimona, el gra d'all tallat, la sal i l'oli d'oliva, tot junt a la picadora. Ho triturem fins a aconseguir una textura molt fina. Si veiem que el resultat és molt sec, hi afegirem oli. Quan ho tinguem a punt, ho aboquem a un plat per servir-ho i hi espolveragem sèsam i un rajolí d'oli per sobre. 
Aquest plat recomanem acompanyar-lo de pa àrab, turc o sinó ho podem aconseguir, torradetes de pa. 

BON PROFIT!!

La cançó que avui us proposem, un vídeo trobat a Youtube amb música tradicional d'Emirats Àrabs i un recull de fotografies. Que el disfruteu: Emiratos Árabes Unidos


2 comentaris:

  1. Al viatge a Kalymnos també vam menjar hummus, a Gràcia també el fan boníssim. Ens encanta! :)

    ResponElimina
  2. L'hummus és un dels nostres entrants preferits, que bo!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina