Avui una recepta fàcil extreta d'un llibre de Karlos Arguiñano. És una manera de menjar verdura d'una forma disfrassada i amb molt de sabor.
Ingredients (2 persones):
400gr. d'espinacs
8-10 gambes
1 all
beixamel
formatge ratllat
1 c.s. d'oli
sal
Preparació del plat:
Tallem l'all ben petit i el sofregim en una paella amb l'oli. Afegim les gambes fins que agafin color.
Per altra banda, bullim els espinacs i els escorrem bé.
Preparem la beixamel. Aquí us deixem l'enllaç de com a Cal Soparet la preparem.
Una vegada tot a punt, és hora de preparar el plat. En una safata pel forn i aboquem beixamel a la base. A continuació hi posem els espinacs i l'all amb les gambes. Acabem de tirar per sobre la beixamel que ens queda. Per acabar, hi posem una mica de formatge ratllat. Posem la safata al forn i ho gratinem uns minutets fins que quedi ben daurat.
BON PROFIT!!
La cançó que avui us proposem és, recordant el concert que vam assistir el diumenge passat al Palau de la Música:Quatre estacions de Vivaldi
Molt bona proposta per camuflar la verdura a aquells que els costa menjar-ne... així segur que tothom en vol!
ResponEliminaSi, si Gemma, com a casa no els agrada gaire la verdura... així, se la mengen!
ResponEliminaA vegades és de l'única manera que aconsegueixes que es mengi verdura, amb una bona disfressa com aquesta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Muy ricas esas espinacas, pero ricas, ricas.
ResponEliminaBesos
Ho provaré, doncs tot el que sigui de color verd m'ho menjo, però una mica per força. d'aquesta manera. es el que diuen estan disfressats i poden passar millor.
ResponEliminaFrancesc