Avui una recepta ràpida i ben bona, uns macarrons a la bolonyesa. En aquest cas, hem fet macarrons, però ja sabeu que podeu posar la pasta que volgueu: spaguettis, llacets, espirals... el que us vingui de gust.
Ingredients (4 persones):
400gr. macarrons
500gr. carn picada
tomàquet
ceba
llorer
oli
sal
Preparació del plat:
Posem en una olla aigua, sal i 3-4 fulles de llaurer per tal de bullir-hi la pasta. Quan arrenqui el bull i aboquem la pasta.
Per altra banda, preparem la bolonyesa. En una cassola hi posem oli. Tallem la ceba ben petita i la sofregim a la cassola. Una vegada la tinguem rosseta hi afegim la carn. Deixem que es faci i hi afegim el tomàquet i que vagi fent xup-xup fins que estigui al gust.
Una vegada tinguem la pasta cuita i el sofregit a punt, posem la pasta escorreguda a la cassola de la bolonyesa i ho barregem bé.
Ja ho tenim a punt... una variant a partir d'aquí és, afegir-hi una mica de formatge i gratinar-ho al forn.
BON PROFIT!!!!
La cançó que avui us proposem és: Beatles - Yellow submarine
Bons macarrons.
ResponEliminaBesets