Avui us presentem un plat de pasta ben ràpid de fer... són els spaghettis a la carbonara que tot sovint a casa perquè agraden molt!
Ingredients (4 persones):
1 paguet d'spaghettis
bacon a tires
4 ous
2 alls
sal
pebre
llet
oli
Preparació del plat:
Posem en una olla aigua salada a bullir, per fer-hi la pasta. Quan comenci a bullir hi posem els spaghettis i que bullin. Mentrestant preparem la resta. Posem en una cassola oli i l'escalfem. Hi sofregim dos allets. Una vegada estiguin rossos hi evoquem el bacon i deixem que es faci (a nosaltres ens agrada bastant fet, però això és a gust del consumidor). A part batem els 4 ous (si alguna vegada feu la recepta per menys gent o més, heu de comptar que és un ou per persona), hi afegim una mica de llet, pebre i sal.
Una vegada tenim la pasta bullida la posem a la cassola amb el bacon i remenem perquè els spaghettis agafin color i el gust del sofregit. Seguidament hi anem evocant a poc a poc els ous i barregem sense parar fins que estigui tot ben lligat.
Ja ho tenim a punt per emplatar!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: Nicola Piovani - La vita è bella.