Avui us presentem un plat de pasta ben ràpid de fer... són els spaghettis a la carbonara que tot sovint a casa perquè agraden molt!
Ingredients (4 persones):
1 paguet d'spaghettis
bacon a tires
4 ous
2 alls
sal
pebre
llet
oli
Preparació del plat:
Posem en una olla aigua salada a bullir, per fer-hi la pasta. Quan comenci a bullir hi posem els spaghettis i que bullin. Mentrestant preparem la resta. Posem en una cassola oli i l'escalfem. Hi sofregim dos allets. Una vegada estiguin rossos hi evoquem el bacon i deixem que es faci (a nosaltres ens agrada bastant fet, però això és a gust del consumidor). A part batem els 4 ous (si alguna vegada feu la recepta per menys gent o més, heu de comptar que és un ou per persona), hi afegim una mica de llet, pebre i sal.
Una vegada tenim la pasta bullida la posem a la cassola amb el bacon i remenem perquè els spaghettis agafin color i el gust del sofregit. Seguidament hi anem evocant a poc a poc els ous i barregem sense parar fins que estigui tot ben lligat.
Ja ho tenim a punt per emplatar!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: Nicola Piovani - La vita è bella.
Saps d'on surt, aquesta recepta ? Quan els americans van arribar a Sicília durant la segona guerra, uns soldats van demanar a una dona siciliana si els podia fer uns ous amb bacon; a la italiana li va semblar mooolt extrany preparar un àpat sense pasta i, sense preguntar a ningú, va afegir spaguetis als ous/bacon del soldat... ;+)
ResponEliminaHola!
ResponEliminaNo he trobat un correu de contacte així que us poso aqui el missatge.
Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.
Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans d'arreu el màxim posible, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la seva localitat, nosaltres ho publicarem amb gust amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.
En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs catalans per províncies, el vostre ja està inclòs en l'apartat de barcelona.
Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com
Si senyors!, una salseta boníssima que fa d'un plat de pasta un plat únic i gustosíssim!.A reveure!
ResponElimina