Aquest va ser un dels entrants que vam fer per a nit de Nadal que calia que tothom que portés alguna cosa i per Cap d'Any a casa, i i la veritat és que vam triumfar! És una recepta molt fàcil de fer, ràpida i molt resultona. La vam agafar del blog de la Mercè Destapant cassoles. Gràcies per donar-nos tantes bones idees!
Ingredients:
pasta de full
1 ou
sèsam
farciment: sobrassada, tonyina, pernil dolç i frankfurt
Preparació del plat:
Tallem petits rectangles de pasta de full, al mig hi posem el farciment que volem i ho tanquem, com diu la Mercè, com si fos un regalet. Ho pintem amb ou batut i espolvoregem una mica de sèsam.
Ho enfornem a sobre del mateix paper que porta la pasta a 180º durant uns 15 minuts, o fins que veiem que ja s'han daurat les pastes i ja han pujat!
BON PROFIT!
La cançó que proposem és: Eagles - Hotel California
Renoi quina ilu!, aquesta pasteta salada l'he fet ja moltíssimes vegades i sempre vola!M'agrada veure que també us ha suposat un èxit! A reveure!
ResponElimina