Avui us presentem aquesta recepta facilíssima i que ens servirà per fer d'acompanyament de carn, peix... el què ens vingui de gust.
Ingredients:
arròs
aigua
pastilla avecrem
oli
2 alls
julivert
Preparació del plat:
Primer de tot, posarem en un plat l'arròs que necessitem. Posarem tantes mides necessàries. Nosaltres fem servir una tassa de mida.
En segon lloc en un cassó hi posarem l'aigua amb la pastilla avecrem.
La mida de l'aigua serà sempre el doble que posem d'arròs.
Per exemple, si nosaltres posem 4 tassetes, posem 8 tassetes d'aigua.
Posem en una cassola una mica d'oli i hi sofregim un parell d'alls. A continuació hi evoquem l'arròs i deixem que vagi agafant color (com més torradet millor). Hi espolveragem julibert. Una vegada tenim l'aigua amb la pastilla bullint, i l'arròs a punt, tirem l'aigua a la cassola de l'arròs, tota. Tapem la cassola amb una tapadora de foradets.
Prèviament haurem escalfat el forn a 200º. Posem al forn, la cassola tapada amb la tapadora durant 20 minuts a 200º i el foc només de baix.
Passats els 20 minuts, l'arròs s'haurà begut tota l'aigua i estarà cuit!
Boníssim!!!
BON PROFIT!!!
La cançó per aquesta recepta és: Beatles - Lucy in the sky with diamonds
Senzill i ben gustós, ideal per acompanyar una pila de plats. M'encanten les receptes fetes al forn i sovint no recordem que l'arròs també es pot fer al forn!
ResponEliminaNo he fet mai l'arròs al forn i penso que m'he perdut una bona recepta.
ResponEliminaVaig a donar un tom per la vostra cuina!
Petons