Avui us presentem una altra delícia de pasta de full. Són les palmeres de pernil dolç i formatge. La vam extreure del blog Cocinando en mi isla amarilla.
Boníssimes i molt fàcil.
Ingredients:
pasta de full
pernil dolç
formatge (havarti)
ou
orenga
Preparació del plat:
Extenem la pasta de full. Hi posem, de manera que cubreixi tota la superfície, pernil dolç i a sobre els talls de formatge. Enrotllem per una banda fins al mig, i fem la mateixa operació des de l'altra banda. Ho posem uns minutets a la nevera, perquè s'endureixi una mica i ens sigui més fàcil tallar-ho. Una vegada ho treiem de la nevera, tallem les palmeres, d'un centímetre de grossor més o menys. Pintem amb ou i espolveregem amb orenga. Ho posem al forn pre-escalfat a 200º uns 15 minuts, o fins que veiem que ja estan daurades.
Ja podem servir-ho!
BON PROFIT!!!!
La cançó que avui us proporsem és: Fito y Fitipaldis - La casa por el tejado
Això de la pasta de full és una font de receptes, idees, formes, combinacions i colors inesgotable!. Amb forma de palmera no les havia fet salades, veus?, apa, una altra idea al sarró!... gràcies i bon cap de setmana!
ResponEliminahummmmmmmmmmmm que bones palmeretes. Y es que com diu la mercé la manera de rellenarlos es infinita.
ResponEliminaBesets