El dimarts que tenia una mica més de temps per cuinar, vaig preparar aquesta lassanya de carn. Va sortir boníssima. És una mica més entretingut que algun altre plat, però val la pena entretenir-s'hi!!!
Ingredients (4 persones):
12 làmines de lassanya
1/2 Kg. carn picada
1 ceba
2 pastanagues
2 tomàquets
beixamel
formatge
sal
Preparació del plat:
Primer de tot posem en una cassola una mica d'oli i hi sofregim la ceba. A mida que es vagi fent hi afegim les pastanagues, la carn i finalment el tomàquet.
Aquesta vegada he provat les làmines de lassanya que ja venen pre-cuites i que per tant, podem posar-les directament a la safata per posar la lassanya al forn.
D'altra banda preparem la beixamel. Podeu veure'n la preparació en aquesta recepta del nostre blog: Tortellinis amb beixamel
Preparem la safata. Posem una mica de mantega al cul de la plata perquè no se'ns enganxi. Posem una mica de bechamel que cobreixi la plata, i a continuació hi col·loquem una capa de làmines de lassanya, a sobre la carn picada i una mica de beixamel. Repetim l'operació i finalment a sobre de la capa superior de lassanya i eboquem la resta de beixamel i hi posem per sobre formatge ratllat.
Haurem escalfat el forn prèviament. Ja podem posar-hi la safata durant 30 minuts a 200º.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us recomanem és: Michel Petrucciani - Take the A train.
Haurem escalfat el forn prèviament. Ja podem posar-hi la safata durant 30 minuts a 200º.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us recomanem és: Michel Petrucciani - Take the A train.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada