Avui us presentem un plat d'arròs que ens agrada a tota la família. Econòmic, ràpid i sucós.
Ingredients (4 persones):
500gr. d'arròs
pollastre (nosaltres hi posem aletes)
pebrot
ceba
2 tomàquets
oli
sal
brou
Preparació del plat:
Posem en una cassola oli i sofregim la ceba i el pebrot. Després afegim el tomàquet i que faci una mica de xup-xup. Afegim el pollastre fins que agafin un color daurat i hi posem l'arròs. A part, haurem escalfat el brou. Quan tinguem el sofregit a punt hi tirem el brou i deixem coure l'arròs. Un parell de minuts abans de que es consumeixi tot el brou, retirem la cassola del foc.
BON PROFIT!!!
La cançó que us proposem avui és:Louis Armstrong - La vie en rose
UMMMMM...Que bo és l'arrosset!, aixi caldoset és com més m'agrada, i amb aquests ingredients no cal res més...A reveure macos!
ResponElimina