BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimecres, 8 de desembre del 2010

Arròs amb pollastre

Avui us presentem un plat d'arròs que ens agrada a tota la família. Econòmic, ràpid i sucós.


Ingredients (4 persones):
500gr. d'arròs
pollastre (nosaltres hi posem aletes)
pebrot
ceba
2 tomàquets
oli
sal
brou

Preparació del plat:
Posem en una cassola oli i sofregim la ceba i el pebrot. Després afegim el tomàquet i que faci una mica de xup-xup. Afegim el pollastre fins que agafin un color daurat i hi posem l'arròs. A part, haurem escalfat el brou. Quan tinguem el sofregit a punt hi tirem el brou i deixem coure l'arròs. Un parell de minuts abans de que es consumeixi tot el brou, retirem la cassola del foc. 

BON PROFIT!!!

La cançó que us proposem avui és:Louis Armstrong - La vie en rose

1 comentari:

  1. UMMMMM...Que bo és l'arrosset!, aixi caldoset és com més m'agrada, i amb aquests ingredients no cal res més...A reveure macos!

    ResponElimina