Avui us presentem una recepta molt i molt fàcil, super resultona i boníssima. I és un postre que ens poden ajudar els més petits de casa.
Són croissants de xocolata fets amb pasta de full.
Són croissants de xocolata fets amb pasta de full.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
xocolata de desfer
sucre
1 ou
Preparació del plat:
1. Abans de començar pre-escalfem el forn a 180º a dalt i a baix.
2. Estenem la làmina de pasta de full i tallem amb un ganivet triangles. La mida dels triangles dependrà de com de grans voleu que siguin els croissants.
3. A cada triangle hi posem una pressa de xocolata de fondre.
4. Ara hem de procedir a embolicar cada un dels croissants. Comencem a enrotllar per la part més ample del triangle. Emboliquem i donem una mica de forma de croissant.
5. Batem l'ou i pintem tots els croissants. Finalment els ensucrem una mica.
6. Enfornem durant uns 20 minuts o bé fins que veiem que estan daurats.
Esperem que us hagin agradat i us animeu a fer-los.
BON PROFIT.
Avui la cançó que ens acompanyarà és: Tones and I - Dance monkey perquè a la nostra filla li agrada molt i va fer el croissants gairebé ella sola.