BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimecres, 23 d’octubre del 2024

Banana bread

Després de molt de temps, tornem a penjar una recepta. Últimament la fem molt a Cal Soparet. La vaig trobar en un compte d'Instagram (@petit_fit) i a casa ha triomfat!

Queda boníssim i és molt sa!!!  

 
Ingredients: 
100g. de plàtan ben madur
70g. de farina integral 
(la recepta que vam mirar, era amb farina d'avena)
80g. de iogurt natural
1 ou
10g. d'oli 
3g. de llevadura química
2g. de canyella
20g. de llàgrimes de xocolata + algunes per decorar


Preparació del postre: 

1. S'agafa el plàtan ben madur i s'aixafa fins que quedi ben desfet, com un puré.


2. A continuació, es tracta d'anar afegint la resta d'ingredients.


3. Per finalment, remenar-los bé. Han de quedar tots els ingredients ben  integrats.


 
4. Hi afegim les llàgrimes de xocolata i ho tornem a barrejar.
 
5. Ho posem en un motlle i ja ho tenim llest per enfornar.
La recepta que vam mirar dóna dues opcion:
    - al microones a 750W durant 3 minuts o bé 
    - al forn a 180º durant 20-25 minuts.

A nosaltres ens agrada més com queda, amb la versió forn. 
 

I ja el tenim llest! 

BON PROFIT!!! 

Acompanyarem la recepta amb aquesta cançó: The Tyets feat. Julieta - Clar que t'he trobat a faltar
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada