Després de molt de temps, tornem a penjar una recepta. Últimament la fem molt a Cal Soparet. La vaig trobar en un compte d'Instagram (@petit_fit) i a casa ha triomfat!
Queda boníssim i és molt sa!!!
Ingredients:
100g. de plàtan ben madur
70g. de farina integral
(la recepta que vam mirar, era amb farina d'avena)
80g. de iogurt natural
1 ou
10g. d'oli
3g. de llevadura química
2g. de canyella
20g. de llàgrimes de xocolata + algunes per decorar
Preparació del postre:
1. S'agafa el plàtan ben madur i s'aixafa fins que quedi ben desfet, com un puré.
4. Hi afegim les llàgrimes de xocolata i ho tornem a barrejar.
5. Ho posem en un motlle i ja ho tenim llest per enfornar.
La recepta que vam mirar dóna dues opcion:
- al microones a 750W durant 3 minuts o bé
- al forn a 180º durant 20-25 minuts.
A nosaltres ens agrada més com queda, amb la versió forn.
I ja el tenim llest!
BON PROFIT!!!
Acompanyarem la recepta amb aquesta cançó: The Tyets feat. Julieta - Clar que t'he trobat a faltar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada