BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

divendres, 10 de gener del 2020

Trena de pasta de full de xocolata


Propòsit d'aquest any 2020: reactivar el blog! A veure si ho aconseguim.
De moment comencem amb una recepta molt fàcil, resultona i que podeu fer amb els petits i petites de casa.
És una trena de pasta de full de xocolata.
Esperem que us agradi!



Ingredients:

1 làmina de pasta de full
xocolata per fondre
1 ou
virutes de xocolata

Preparació del plat: 

1. Preescalfem el forn a 200º.
2. Estenem la làmina de pasta de full sobre un paper de forn i fem els talls en diagonal per tal de muntar la trena.


3. A continuació, omplim la franja del mig amb xocolata fos, o en el nostre cas, hi vam posar llàgrimes de xocolata per fondre.


4. Una vegada hem posat tota la xocolata que volem, és hora de muntar la trena. Hem d'anar alternant una tira de cada banda cada vegada. Ja veieu que tenia una molt bona ajudant.


5. Una vegada tancada la trena, cal pintar-la amb ou batut. 


6. I seguidament, podem decorar-la amb virutes de xocolata.


7. El forn ja el tindrem calent. Hi posem la trena, amb foc a dalt i a baix, 15-20 minuts, o bé fins que veiem que estigui ben daurada. Nosaltres amb 15 minuts ja la teníem feta. 


A punt per emplatar!
BON PROFIT!

La cançó que proposem amb aquesta recepta és: Doctor Prats - Caminem lluny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada