Setmana santa... dies de tradicions... no hi podien faltar unes torrijas.
Hem estat a Figueruelas, i hem passat un matí en família cuinant-les. Aquí us deixem la recepta. Esperem que us agradin!
Ingredients:
1 bossa de pa especial de torrijas
(també serveix pa del dia d'abans)
1/2 branca de canyella
1 pell de llimona
750cl. de llet
sucre morè
canyella en pols
3 rovells d'ou
2 clares d'ou
oli
Preparació del plat:
Primer de tot posem en una olla, la llet, la branca de canyella i la pell de llimona i ho posem a bullir. Una vegada arrenqui el bull, ho separem i deixem uns minuts que perdi escalfor.
Preparem en un bol, el sucre morè i el triturem. Una vegada triturat ho barregem amb la canyella en pols i ho reservem.
A continuació, començarem a mullar les llesques de pa a la llet. Han de quedar ben empapades.
En un bol hi posem els 3 rovells d'ou i les 2 clares i ho batem.
Posem una paella al foc amb molt d'oli i el posem a escalfar. Per posar-hi les torrijas ha d'estar ben calent l'oli. Una vegada calent ja podem anar posant les llesques del pa.
Quan estiguin dauradetes, li donem la volta.
Una vegada fetes, les deixem en una safata amb paper de cuina perquè s'empapin una mica l'oli i les passem per la barreja de sucre i canyella quan encara siguin calentes.
I ja les tenim a punt!
Bon profit!
Per acompanyar-les us proposem escoltar la següent cançó:Juan Pedro López Aguilera - La sonrisa de chocolate
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada