Avui una nova recepta a Cal Soparet: mandonguilles amb ceba, tomàquet, pastanaga i patates fregides.
Ingredients (3 persones):
15 mandonguilles
2 cebes
2-3 tomàquets
1 pastanaga
3 patates
farina
oli
sal
Preparació del plat:
Primer de tot, com que nosaltres fem les patates fregides a l'Actifry i així són més sanes, vam pelar les patates i tallar-les per tal que s'anessin fent mentre preparàvem la resta del plat.
Posem una cassola al foc amb una mica d'oli. Enfarinem les mandonguilles i les passem per la cassola una mica, que quedin dauradetes. Les retirem.
Per altra banda, tallem la ceba en juliana, la pastanaga a rodanxes i el tomàquet a quarts, i ho posem a la cassola a foc lent i que es vagi fent...
...fins que quedi ben tova. Si veiem que es queda amb poc oli, n'hi podem afegir una mica.
A continuació afegim les mandonguilles perquè es barregin tots els sabors.
Per últim, afegirem les patates, deixarem que faci xup-xup uns minuts més i ja tenim el plat llest.
BON PROFIT!!!!
Avui la cançó amb què acompanyarem el plat és: Basie's blues.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada