BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 20 de novembre del 2017

Espaguetis a la bolonyesa amb beixamel

Després de molt de temps sense publicar, avui una recepta que ens agrada molt i que aquesta vegada la vam fer per aprofitar una salsa bolonyesa que teníem a la nevera que havíem preparat per una altra recepta. 


Ingredients:
Espaguetti
Salsa bolonyesa
Llet
Farina
Mantega
Pebre
Nou moscada
Sal
Formatge ratllat

Preparació del plat: 

Escalfem el forn a 200º per tenir-lo calent.
Posem aigua en una cassola, per tal de bullir els espaguetis. 
Per altra banda preparem la salsa bolonyesa. Com us he dit nosaltres ja la teníem feta i només vam haver d'escalfar-la.



Mentre bullim els espaguetis, podem preparar la beixamel. A casa, la fem així: Posem en un cassó mantega. La deixem desfer. A continuació hi posem farina, unes 3-4 cullerades, depenent de l'espessor que volem aconseguir. Una vegada remenada la farina amb la mantega hi evoquem la llet. Anem remenant i hi afegim la sal, la nou moscada i el pebre. Aquí cadascú ha de veure el punt d'espessor que vol... en el cas que bulli i no espesseixi, hi podeu tirar més farina.


Una vegada tot preparat, és hora de muntar el plat. Agafem una safata de vidre pel forn i al fons hi posem una mica de salsa bolonyesa, espaguetis i beixamel.


Tornem a repetir aquest ordre una vegada més i al final hi posem el formatge ratllat.


Seguidament, ho posem al forn perquè es gratini el formatge. I ja tenim el plat llest! Només ens queda servir els plats.


BON PROFIT!

Avui la cançó que us acompanyarà al plat és: Antonia Font - Alegria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada