Després de molt de temps sense publicar, avui una recepta que ens agrada molt i que aquesta vegada la vam fer per aprofitar una salsa bolonyesa que teníem a la nevera que havíem preparat per una altra recepta.
Ingredients:
Espaguetti
Salsa bolonyesa
Llet
Farina
Mantega
Pebre
Nou moscada
Sal
Formatge ratllat
Preparació del plat:
Escalfem el forn a 200º per tenir-lo calent.
Posem aigua en una cassola, per tal de bullir els espaguetis.
Per altra banda preparem la salsa bolonyesa. Com us he dit nosaltres ja la teníem feta i només vam haver d'escalfar-la.
Mentre bullim els espaguetis, podem preparar la beixamel. A casa, la fem així: Posem en un cassó mantega. La deixem desfer. A continuació hi posem farina, unes 3-4 cullerades, depenent de l'espessor que volem aconseguir. Una vegada remenada la farina amb la mantega hi evoquem la llet. Anem remenant i hi afegim la sal, la nou moscada i el pebre. Aquí cadascú ha de veure el punt d'espessor que vol... en el cas que bulli i no espesseixi, hi podeu tirar més farina.
Una vegada tot preparat, és hora de muntar el plat. Agafem una safata de vidre pel forn i al fons hi posem una mica de salsa bolonyesa, espaguetis i beixamel.
Tornem a repetir aquest ordre una vegada més i al final hi posem el formatge ratllat.
Seguidament, ho posem al forn perquè es gratini el formatge. I ja tenim el plat llest! Només ens queda servir els plats.
BON PROFIT!
Avui la cançó que us acompanyarà al plat és: Antonia Font - Alegria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada