Avui una recepta amb la qual ens va sorprendre per sopar el Juan Pedro...crestes de tonyina i verduretes. Boníssimes!!!! Van agradar moltíssim!!! I ara ja comencem a fer-ne de gambes, de pollastre... ja us les anirem penjant. Però de moment... us presentem la recepta de les cretes de tonyina i verduretes, amb el reportatge fotogràfic, fet pel mateix Juan Pedro.
Ingredients:
paquet d'oblees per a fer crestes (La Cocinera en el nostre cas)
2 llaunes de tonyina
verduretes variades
1 ou
Preparació del plat:
En una paella comencem a escalfar a foc lent les verduretes... fins que estiguin ben toves. A continuació les barregem amb les llaunes de tonyina.
A continuació estenem les oblees, que venen amb un paper que ajuda a treballar amb aquestes, i les anem omplint. La quantitat ja veureu que no és gaire, sinó la pasta de la oblea es trenca a l'hora de tancar-les. Per tant, hem d'anar amb molt de compte perquè la pasta no es trenqui.
Mentre, haurem escalfat el forn a 200º.
Una vegada tenim totes les oblees tancades, les emplatem a una safata de forn i les pintem amb ou. Les posem al forn, amb foc a dalt i a baix, i les deixarem fins que quedin ben dauradetes.
Esperem que us agradin!
BON PROFIT!!!
Molt bones aquestes crestes.
ResponEliminaBesets
El millor de les crestes és que es poden farcir de qualsevol cosa! Aquestes deuen ser boníssimes!
ResponEliminaL'altre dia en vam farcir unes d'una salsa de tomàquet casolna amb alfàbrega i un trosset de mozzarella i estaven de cine!
Petonets
Sandra
Si, si, boníssimes!!!
ResponEliminaSandra, aquesta idea que ens has donat de tomàquet, alfàbrega i mozarella... ha d'estar boníssim!!! HO provarem, segur!
Boníssimes i molt versàtils! I a mi també m'agraden més fetes al forn que no pas fregides, queden molt més lleugeres ;)
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina