Avui la recepta que pengem, és una recepta que hem fet moltes vegades quan som una bona colla. És fàcil de fer, ho pots tenir preparat per només decorar i servir. Esperem que us agradi!
Ingredients:
pa de motlle sense crosta
tonyina
tomàquet natural
enciam
salsa rosa
ou dur (per decorar)
Preparació del plat:
Unes hores abans, 2 o 3, o bé el dia abans preparem el pastís. Posem en una safata, una capa de pa de motlle, untem amb el tomàquet, i hi posem una capa de tonyina. Ho repetim fins a tenir 3 capes de pa de motlle. A continuació ho deixarem a la nevera amb alguna cosa que pesi a sobre per tal de que quedi tot ben premsat.
En el moment que haguem de servir-ho només caldrà preparar la salsa rosa (ketchup i maionesa) i cobrir tot el pastís.
Per decorar podem utilitzar enciam i ou dur.
Nosaltres el fem així, però a la cuina ja se sap, imaginació al poder, és a dir, que el farcit del pastís el podeu fer del que vulgueu.
BON PROFIT!
La cançó que us proposem: Joan Manuel Serrat - Mediterráneo
Un clàssic fantàstic que agrada a tohom, adequat per a una pila d'ocasions, pràctic i amb una presentació molt vistosa. D'aquells pastissos de fons d'armari que estan als receptaris de totes les cases!
ResponEliminaPels sopars amb amics és genial, un pastís que mai falla!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Siiii...´és un pastís que mai falla. Com he dit quan som colla, és perfecte!!!
ResponElimina