Avui pengem la nostra Recepta del 15: Pollastre en escabetx. Es tracta d'una recepta que fa temps que ens va passar una molt bona amiga, la Eli! Hem pensat que és una bona ocasió per fer-la pública!!!
Us la recomanem, boníssima!!!!
Ingredients (2 persones):
2 pits de pollastre
4 gots d'oli
2 gots de vinagre
1 ceba tallada a trossets
1 pastanaga tallada a rodanxes
1 dent d'all sense pelar ni tallar
1 fulla de llorer
sal
pebre en boletes (4 o 5 boletes)
Preparació del plat:
Es posa tot en una cassola i es deixa que bulli. Un cop ha bullit, cal baixar el foc i deixar-ho una bona estona, en el meu cas ho he deixat una hora i mitja. He anat controlant i quan tot ja ho he vist ben cuit, ho he retirat del foc.
És un plat que es serveix al natural, ni fred ni calent.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui posem és dedicada, sens dubte a la nostra amiga Eli: Antònia Font - Icebergs i guèisers
Fa temps que vaig provar un pollastre escabetxat i era boníssim, l'hauré de fer aviat perquè em va encantar! El vostre fa una pinta fantàstica!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar macos!!
Petonets
Sandra
No l'he provat mai, però amb la cara que fa, ha d'estar de mort!
ResponEliminaGràcies per participar, és un plaer!
Petonets!
Ha d'estar boníssim aquest pollastre. Aquestes receptes no s'han de perdre mai. Gràcies per compartir-ho.
ResponEliminaPetons.
Belén
Segur que devieu sucar-hi molt de pa...
ResponElimina