BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 19 de setembre del 2011

Risotto de gambes

Avui presentem aquesta recepta, un risotto de gambes, que va sortir, boníssim!!!! Us animo a fer-lo, fàcil (entretingut, això sí, com tots els risottos), però deliciós!!!


Ingredients (2 persones):
6-7 gambes
arròs
brou de peix
formatge parmesà
vi blanc
julivert
oli

Preparació del plat:
Posem en una cassola el brou de peix, per a que s'escalfi. En una altra cassola, hi comencem a preparar el risotto. Posem una mica d'oli i, quan està calent, hi posem les gambes a trossets i pelades. Mentre es vagin fent, hi afegim un rajolí de vi blanc. Deixem evaporar l'alcohol. Una vegada estigui a punt, hi afegim l'arròs i el sofregim per tal de que agafi el gustet de tot. A partir d'aquí hi anirem afegint caldo de mica en mica i anirem remenant sense parar. Hi espolveragem el julivert. Quan quedin un parell de minutets per a que l'arròs estigui hi afegim el formatge parmesà sense deixar de remenar.
Ja ho tenim llest per emplatar... 
BON PROFIT!!


La cançó que avui us proposem: Coldplay - Trouble

8 comentaris:

  1. Avui si que ve de gust un plat calent... jo el tinc de formatge per dinar, em coincidit a taula.
    Petons

    ResponElimina
  2. Ais els risottos, què bons i fàcils...però quanta raó, ben entretinguts! aquest de gambes ha de ser "tremendu"!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Neus, sisi amb aquest canvi de temps, ja comencem a pensar en plats de cullera calentons!!
    Sandra, estava boníssim, de veritat!!!!

    ResponElimina
  4. Uaaaala!, quin risotto, i a més de gambes!...ja m'agradaria seure a taula... Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Quin bon risotto, te un aspecte genial!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Mm... m'encanten els risottos i el de gambes ha de quedar molt gustós. UN plat de diumenge ;)

    ResponElimina
  7. Quina textura més bona que té aquest risotto!

    ResponElimina