Avui presentem aquesta recepta, un risotto de gambes, que va sortir, boníssim!!!! Us animo a fer-lo, fàcil (entretingut, això sí, com tots els risottos), però deliciós!!!
Ingredients (2 persones):
6-7 gambes
arròs
brou de peix
formatge parmesà
vi blanc
julivert
oli
Preparació del plat:
Posem en una cassola el brou de peix, per a que s'escalfi. En una altra cassola, hi comencem a preparar el risotto. Posem una mica d'oli i, quan està calent, hi posem les gambes a trossets i pelades. Mentre es vagin fent, hi afegim un rajolí de vi blanc. Deixem evaporar l'alcohol. Una vegada estigui a punt, hi afegim l'arròs i el sofregim per tal de que agafi el gustet de tot. A partir d'aquí hi anirem afegint caldo de mica en mica i anirem remenant sense parar. Hi espolveragem el julivert. Quan quedin un parell de minutets per a que l'arròs estigui hi afegim el formatge parmesà sense deixar de remenar.
Ja ho tenim llest per emplatar...
BON PROFIT!!
La cançó que avui us proposem: Coldplay - Trouble
Avui si que ve de gust un plat calent... jo el tinc de formatge per dinar, em coincidit a taula.
ResponEliminaPetons
Ais els risottos, què bons i fàcils...però quanta raó, ben entretinguts! aquest de gambes ha de ser "tremendu"!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Neus, sisi amb aquest canvi de temps, ja comencem a pensar en plats de cullera calentons!!
ResponEliminaSandra, estava boníssim, de veritat!!!!
Uaaaala!, quin risotto, i a més de gambes!...ja m'agradaria seure a taula... Una abraçada!
ResponEliminaQuin bon risotto, te un aspecte genial!
ResponEliminaPetonets.
Mm... m'encanten els risottos i el de gambes ha de quedar molt gustós. UN plat de diumenge ;)
ResponEliminaSiii... va ser un dinar de diumenge!!!
ResponEliminaQuina textura més bona que té aquest risotto!
ResponElimina