Per motius personals, hem tingut Cal Soparet molt abandonat... però per tornar a començar avui publiquem una recepta molt i molt fàcil, que solem fer per sopar, un diumenge, per exemple. Es tracta de fer torrades al gust del "consumidor", en aquest cas, van ser de fuet i de salmó fumat.
Ingredients:
Llesques de pa de pagès
fuet
salmó
formatge ratllat
orenga
Preparació del plat:
Escalfem el forn a 180º.
Mentrestant prepararem les torrades. Posarem en una plata de forn paper vegetal.
Agafarem les llesques de pa, i hi posarem el farciment, en aquest cas, fuet i salmó. A sobre hi escampem formatge ratllat i hi espolvoregem l'orenga.
Ho introduïm al forn, amb el foc de dalt encès... i ho deixem fins que veiem que el formatge està ben gratinat.
BON PROFIT!!!
Avui la cançó que us proposem per acompanyar a aquesta recepta és: Sabor de Gracia - La rumba de Barcelona
Que bé que hàgiu tornat. Us continuarem seguint,
ResponEliminaNani
Benvinguts de nou!
ResponEliminaUna opció senzila i deliciosa per a un sopar informal.
Un soparet ben bó.
ResponEliminaBesets y benvinguts
Bentornats!! I a sobre amb un sopar d'aquells que per mi són de luxe... bo i fàcil, què més es pot demanar?
ResponEliminaPetonets
Sandra