Ahir va arribar el Nadal a Cal Soparet... ja hem muntat el pessebre!! Ens ha quedat molt bonic, oi Maria?
Aquest matí, amb la Maria hem fet el púding de xocolata, que vam veure fa uns dies al blog Acabat de fer. És ben fàcil de fer i un gust a xocolata... mmm... que bo!!!
Aquest matí, amb la Maria hem fet el púding de xocolata, que vam veure fa uns dies al blog Acabat de fer. És ben fàcil de fer i un gust a xocolata... mmm... que bo!!!
Ingredients:
2 ensaïmades
450 ml. de llet
170 ml. de llet evaporada
70 gr. de xocolata negra 70%
2 ous
2 cullerades de sucre morè (nosaltres no les hi hem posat)
Preparació del postre:
Posem en un cassó les dues llets i la xocolata. Un cop s'hagi dissolt ho retirem del foc i deixem que es refredi.
Mentrestant tallem les ensaïmades a daus mitjans i les distribuïm per la safata que anirà al forn.
Batem els ous i els afegim a la llet. Ho passem per la batedora i una vegada mesclat ho afegim damunt de les ensaïmades.
Ho enfornem a 180º, uns 30-35 minuts, sense bany maria.
Un vegada fet, el deixem refredar i el podem conservar a la nevera fins al moment de servir.
BON PROFIT!!!!
La cançó que us acompanyarà avui, amb aquesta recepta, és:Jazz Christmas.
El pessebre us ha quedat preciós!!!! i el puding també, segur que ja no quedan ni les engrunes, oi?
ResponEliminaPetonets
Venen ganes de menjar-lo!
ResponEliminaNani