BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimarts, 20 de desembre del 2011

Magdalenes normals

Avui una recepta que és bona tant per esmorzar, berenar... qualsevol hora, almenys a Cal Soparet!!!
La recepta és d'una companya de feina (gràcies Yolanda! són boníssimes!). Podeu trobar també en aquest blog, la recepta per fer magdalenes de xocolata.


Ingredients:
2 mides de sucre (la mida és la d'un iogurt)
1 mida d'oli
3 mides de farina
1 mida i 1/2 de llet sencera
3 ous
2 sobres de litines
ratlladura de llimona

Preparació de les magdalenes:

Batre el sucre amb la llimona fins que quedi tipus sucre glass. Afegir els ous i batre'l tot fins que quedi una massa homogènia (com una mousse). Afegir l'oli, la llet i batre-ho fins que quedi ben barrejat. Finalment, afegir a poc a poc la farina tamisada. Barrejar-ho fins que no quedin grumolls.

La massa la posem al motlle de magdalenes. Per sobre es pot posar sucre, trossets de poma, llàgrimes de xocolata o fruits secs. En  aquest cas, vaig posar-hi en algunes sucre, en algunes virutes de xocolata, i en altres virutes de colors. 
Ho posem al forn a 180º durant 7 minuts (jo les hi vaig tenir uns 12 minuts...).


BON PROFIT!!!!

La cançó que avui us proposem, és: Westlife - You raise me up

4 comentaris:

  1. Visca les magdalenes! Com m'agrada tenir-ne per esmorzar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Nosaltres també en volem fer per aquests dies de Nadal!! està tot tan bo ;)

    ResponElimina
  3. Els litines substitueixen el llevat?
    Bones festes,
    Nani

    ResponElimina
  4. Si, si, les litines substitueixen el llevat. És un gasificant, com posa a la capsa para repostería casera.
    Aconsello que ompliu els motlles a la meitat, com a molt, perquè sinó... pugen massa!!
    BONES FESTES!!!

    ResponElimina