Com som tan aficionats a les patates braves i després de tastar-ne un munt per tot arreu, aquí us deixem la nostra recepta particular, encara que amb això de les patates braves, ja se sap: contra gustos no hay colores.
La cançó que avui hi posarem a aquesta recepta és: Ketama - No estamos locos
Ingredients (2 persones):
2 patates mitjanes
all i oli (all, oli, ou)
ketchup
sal
Preparació del plat:
Tallem les patates en daus grans i es posen a bullir uns cinc minuts. En una paella escalfem oli. Quan les patates ja hagin bullit una estoneta, les posem a la paella fins que estiguin daurades. Quan estiguin llestes, les treiem i les posem en un plat amb paper de cuina, per tal de que absorbeixi bé l'oli.
Prepararem l'all i oli. Posem en el pot del minipimer un all talladet petit, l'ou i ho cobrim amb oli. Posem en marxa el minipimer i hi anem abocant un rajolinet d'oli fins que l'all i oli quedi consistent.
Ara toca preparar el plat: traiem el paper de cuina i emplatem les patates. Per sobre hi evoquem l'all i oli i per sobre, una mica de ketchup.
BON PROFIT!!!
Veus, ja he après quelcom: no en tenia ni idea que es bullissin les patates abans de fregir-les. Ho provaré! gràcies macos!
ResponEliminaSi, Mercè, en alguns llocs ho fan així. Fent-ho així, aconsegueixes que per dintre estiguin tovetes i per fora cruixents... boníssimes, vaja!
ResponElimina