Aquest any tenia ganes de fer bunyols de vent, i aquest matí amb la meva mare, ens hi hem posat. La recepta l'hem agafat del blog de la Gemma, La cuina de casa, amb una petita modificació, l'anís.
El resultat podem dir que ha estat prou satisfactori! N'hem fet dues tandes... la primera ha estat una mica desastre, en quant a la forma dels bunyols, però la segona... aquí en podeu veure el resultat:
El resultat podem dir que ha estat prou satisfactori! N'hem fet dues tandes... la primera ha estat una mica desastre, en quant a la forma dels bunyols, però la segona... aquí en podeu veure el resultat:
Ingredients (pasta choux):
125 ml. d'aigua
75 gr. de farina
60 gr. de mantega
3 ous petits
sal
3 culleradetes d'anís sec (opcional)
Preparació:
Posar l'aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan l'aigua bulli i tota la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamissada i deixar coure, sense parar de remenar, fins que aquesta massa es separi de les parets del casssó. Fora del foc afegir un ou i remenar fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir-hi els tres ous. Barrejar-hi també les 3 culleradetes d'anís. Ho reservem.
En una paella posem a escalfar oli. Quan estigui ben calent anem agafant massa amb una cullera i amb l'ajuda d'una altra els anem fregint, ells sols es girent, si algun es resisteix el girem. Quan estiguin daurats treure'ls del foc i deixar-los sobre paper absorbent. Encara calents arrebossar-los amb sucre.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us presentem: Gossos amb Macaco - Corren
qué ricos esos buñuelos!
ResponEliminaPues se ven muy, muy ricos.
ResponEliminaBesets
La recepta dels bunyols de la Gemma no falla!, jo els vaig començar a fer l'any passat i en vaig fer tones!...queden boníssims, i la satisfacció que dona és brutal!Us han quedat rodonets de llibre! Una abraçada
ResponEliminaEls bunyols de la Gemma genials, la seves receptes no fallen mai però quan en fas sempre en fas pocs, tan quedat molt o molt rodonets.
ResponEliminaPetons