Avui, una recepta de peix... a partir d'una recepta del blog Els fogons de la Bordeta, hem fet aquests canelons de tonyina. Com que hi ha algun ingredient que a casa no agrada a tothom, i en teníem d'altres que vam pensar que hi podien anar bé... vam deixar anar la imaginació, i van sortir aquests canelons... boníssims.
Ingredients (2 persones):
3 llaunes de tonyina
8 barretes de cranc
gambetes
2 ous durs
mitja ceba
200gr. de tomàquet triturat
10 plaques de canelons
formatge per gratinar
mantega
oli, sal i pebre
Preparació del plat:
Comencem preparant la beixamel.
Mentre posem els ous durs a coure, en una paella amb una mica d’oli sofregirem la ceba tallada ben petita, seguidament i tirarem també les gambetes tallades ben petites. Quan estigui tot ben sofregit, hi afegirem el tomàquet triturat coent-lo fins que estigui llest. Retirem del foc.
Pelem els ous durs i els tallem a bocins ben petits, de la mateixa manera que les barretes de cranc. Ho afegim al tomàquet sofregit junt a quatre cullerades de la beixamel que havíem preparat, i la tonyina (de la que n’haurem escorregut l’oli). Reservem el farcit.
Coem les plaques de canelons segons les indicacions de l’envàs, les posem un moment en un bol amb aigua freda, i les deixem sobre un drap de fil per escórrer-les. Les omplim amb el farcit de tonyina, les cargolem, i les posem sobre una llauna de forn untada amb una mica de beixamel.
Cobrim els canelons amb la resta de beixamel, hi posem formatge per gratinar per sobre.
Enfornem a 220ºC a dalt i a baix durant uns 10 minuts, i ho deixem 5 minuts més al gratinador.
BON PROFIT!!!!
La cançó que us presentem avui: Amaral - Días de verano
Yo lo hago muchas veces de atún. Estan muy ricos, como los vuestros.
ResponEliminaBesazos