Avui pengem aquesta recepta, fàçil, sana, bona i "resultona". Es tracta d'una fideuà amb sípia, però també hi podríem posar gambes, calamars, peix..
Ingredients:
Fideus cabell àngel
Sípia
Brou de peix
All
All i oli (per acompanayar el plat)
Preparació del plat:
Es posa oli en una cassola i es sofregeix l'all sencer, per tal de que l'oli agafi el sabor. Després hi sofregim la sípia. Una mica abans de que estigui la sípia al punt hi tirem els fideus. Els sofregim fins que quedin gairebé socarrimats. Ara és qüestió d'afegir el brou de peix, per quatre persones, una mica menys d'un litre. Deixem que vagi bullint i quan veiem el brou s'ha consumit a la part de dalt, apaguem el foc, tapem la cassola i la retirem. Amb l'escalfor restant s'evaporarà el que queda de brou i aquesta operació farà que els fideus quedin de punta. També podeu, si voleu, els dos últims minuts de cocció posar la cassola al forn per aconseguir també l'efecte dels fideus de punta.
BON PROFIT!
Avui la cançó que posem és: Asstrio - Fideus amb berberechos
Simplemente: rica, rica, rica.
ResponEliminaYo no la he hecho nunca con fideos cabellín, tendré que probar.
Besets