Ingredients (4 persones):
500gr. carn picada de vedella
250 gr. pollastre
verduretes variades (tomàquet, pebrot, ceba, carbassó...)
tomàquet triturat
ceba
sal
chile mexicà (o si no en tenim, guindilla de Cayena)
tortillas mexicanes
Preparació del plat:
Vedella:
Escalfar una mica d'oli en una cassola i evocar-hi la carn picada. Quan ja estigui dauradeta, afegir-hi una mica de tomàquet triturat. Deixar-ho un minutet perquè s'acabi de fer.
Pollastre:
Fem el mateix procediment que hem fet amb la carn.
Verduretes:
Posar una mica d'oli en una paella, i quan estigui calent afegir-hi totes les verduretes i deixar-les fins que estiguin ben "pochadetes".
Salsa:
En una paella petita, posar una cullera petita d'oli i escalfar-lo. Quan estigui calent, hi afegim tallades ben petites les guindilles o el xile amb atenció de posar les llavors. Immediatament després hi posem la ceba tallada petita i deixar que es dori una mica. Després afegirem el tomàquet i el deixarem que faci xup-xup uns 5 minuts.
Tortillas:
Es poden escalfar de dues maneres diferents, o bé posar el paquet directament al microones o bé una a una les passem per una paella fins que es dorin una mica i comencin a bufar-se. Nosaltres us recomanem aquesta segona opció.
La cançó que acompanya al plat és: Pulp Fiction - Dance Scene
Bon profit!!!
La cançó que acompanya al plat és: Pulp Fiction - Dance Scene
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada