BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 10 d’octubre de 2010

Patates braves del restaurant Tapiñas (Terrassa)

Nosaltres que som uns enamorats de les "tapes i els pinxos" sentim una devoció especial per les patates braves. Les hem probades de mil maneres diferents, amb mil salses diferents i en mil llocs diferents. Hem pensat que arribat el moment de compartir una mena de guia gastronòmica de patates braves. Ens limitarem a recomanar el restaurant i qualificar el plat per la seva presentació, pel seu gust i pel seu preu. Farem una classificació de 1 a 5 patates, sent una patata la mínima puntuació i 5 la màxima.

Comencem amb el Restaurant Tapiñas de Terrassa.


Presentació: 
Gust:

 Preu:

La cançó d'aquest plat és: Coldplay - Lost


BON PROFIT!!!!
1 comentari: