Avui pengem una recepta d'un llibre que vam comprar quan vam anar al Museu de la Xocolata a Barcelona.
Ingredients:
1 clara d'ou
50 gr. de sucre
2 cullerades de farina
1 cullerada de cacau en pols
2 cullerades de nata líquida per a montar
25 gr. de mantega desfeta
150 gr. de xocolata trossejat
Preparació del plat:
Cubrim una plata de forn amb paper parafinat.
Batem la clara de l'ou amb el sucre fins que estiguin mesclats. Tamisem la farina (fer passar un aliment granular per un tamís per tal de separar-ne les parts fines de les més grosses) i el cacau i afegim la nata i la mantega.
Posar 4 cullerades de postre ben separades a la plata de forn que tenim preparada i extenem lleugerament amb el revés d'una cullera. Posar al forn, prèviament escalfat a 220º, a 210º durant 4 minuts o fins que les galetes s'hagin estès.
Treure del forn i esperar 30 segons. Desenganxar cada galeta amb una paleta i enrotllar en el mànec fi d'una cullera de fusta. Treure les galetes del mànec i posar-les en un plat. Tot aquest procediment l'hem d'anar repetent amb la resta de la mescla.
Desfer la xocolata i evocar-la per dins dels "canutillos". En la recepta original, posa que s'ha de mullar un costat de cada galeta en la xocolata. Això, per això, és a gust del consumidor.
Bon profit!!!!
La cançó d'avui és: Bob Marley - Don't worry, be happy
té bona pinta! me'n fareu algun dia d'aquests? :P
ResponEliminai després amb el cafè uns altres cigarrets, no? jeje
Us en farem un dia, sens dubte!!
ResponElimina