Avui la recepta que pengem és una recepta del blog El bon paladar de la Mònica. Us l'aconsellem ja que és ben facil i queda un plat boníssim!!!
Ingredients (4 persones):
1 kg de cigrons
8 o 10 gambes
ceba
tomàquet
brou de peix
julivert
2-3 alls
Preparació del plat:
Primer de tot, fregirem en una cassola amb oli calent les gambes. Una vegada estiguin fetes, les retirarem en un plat. En el mateix oli, farem un sofregit de ceba i tomàquet abundant. Quan estigui ben confitat, hi afegirem els cigrons (nosaltres els posem ja cuits), les gambes, els alls talladets ben petits i julivert. A continuació hi afegirem el brou de peix que haurem bullit a part. Deixarem que faci xup-xup una estona i el plat ja està llest. Depenent de si us agrada que el plat sigui més o menys caldós hi podeu afegir més o menys brou.
Bon profit!!!
La cançó que us proposem per aquest plat és: Bach - Toccata and fuga.
eLS CIGRONS SEMPRE ELS ACOSTUMO A FER DE LA MATEIXA MANERA, crec que prenc nota i a casa ho agrairàn! Una abraçada.
ResponEliminaJa veuràs com els agradarà!!! Queden boníssims!!! UNa abraçada també a tu!!!
ResponElimina