Avui dia 15 d'abril... toca publicar la Recepta del 15,
que aquest mes ens proposen l'arròs!
Doncs bé, un dia teníem per la nevera unes botifarres de ceps, que vam parofitar-les per fer aquest arròs, boníssim!!!!
Esperem que us agradi!!!!
Ingredients (2 persones):
3 botifarres de ceps
400 gr. (aprox.) d'arròs
ceba
tomàquet
oli
sal
brou
Preparació del plat:
En primer lloc posem en
una cassola una mica d'oli i hi daurem les botifarres . Una
vegada tinguem les botifarres ben daurades, hi sofregim una mica de
ceba i a continuacióm, tomàquet.
Per altra banda anirem escalfant el brou que tinguem, per tenir-lo calent a l'hora d'afegir-lo a l'arròs.
Una vegada sofregit el
tomàquet, sofregim l'arròs i hi aboquem el brou. Deixarem una 20 minuts
fins que l'arròs estigui. Anirem vigilant que no es quedi sense brou.
Quan quedin 2-3 minutets, apagarem el foc, el deixarem resposar i llest
per servir.
BON PROFIT!!!
Avui la cançó que us proposem és: La Valse D'Amelie (BSO Amelie)