BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 1 d’abril del 2012

Plumcake bicolor

Avui per desitjar-vos una bona Setmana Santa, tant aquells que feu vacances com els que treballeu, un plumcake que vam fer uns dies que estava per llepar-se'n els dits!!! Espero que us agradi!!! És una bona opció per a esmorzar, postre, berenar, ressopó... quan vulgueu!! ;)


Ingredients:
150 gr. de farina de pastisseria
175 gr. de sucre glass (jo en vaig posar bastant menys)
175 gr. de mantega fosa
3 ous
1 sobre de llevadura
50 gr. de xocolata per fondre

Preparació del plumcake:

Primer de tot, encendrem el forn per escalfar-lo a 180º.
Batem el sucre i la mantega fins a aconseguir una mescla homogènia. Hi afegim els ous, la llevadura i la farina, i tornem a batre fins que torni a quedar una mescla homogènia. 
A part, fonem la xocolata, al bany maria o bé al microones. 
Dividim la massa en dues parts, i en una d'elles hi afegim la xocolata fosa. 
Preparem el motlle de plumcake. Podem posar-hi mantega o bé paper sulfuritzat. És el moment d'abocar la massa. Nosaltres primer hi vam posar la massa normal i a continuació la de xocolata. 
Ho posem al forn uns 35 min. a 180º.
Una vegada fet, només caldrà decorar-lo al gust. Nosaltres hi vam posar sucre glass per sobre.



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Lou Bega - Mambo no.5

2 comentaris:

  1. Té una pinta de flonjo... Bones vacances si en feu!
    Nani

    ResponElimina
  2. Mmmmm.. ¡quina pinta! me l'anoto ara mateix. Us he deixat un regalet al blog, espero que us agradi :D
    http://muffingalaxy.blogspot.com.es/2012/04/donuts-o-como-comerse-un-rosco.html
    Una abraçada, Montse.

    ResponElimina