Avui per desitjar-vos una bona Setmana Santa, tant aquells que feu vacances com els que treballeu, un plumcake que vam fer uns dies que estava per llepar-se'n els dits!!! Espero que us agradi!!! És una bona opció per a esmorzar, postre, berenar, ressopó... quan vulgueu!! ;)
Ingredients:
150 gr. de farina de pastisseria
175 gr. de sucre glass (jo en vaig posar bastant menys)
175 gr. de mantega fosa
3 ous
1 sobre de llevadura
50 gr. de xocolata per fondre
Preparació del plumcake:
Primer de tot, encendrem el forn per escalfar-lo a 180º.
Batem el sucre i la mantega fins a aconseguir una mescla homogènia. Hi afegim els ous, la llevadura i la farina, i tornem a batre fins que torni a quedar una mescla homogènia.
A part, fonem la xocolata, al bany maria o bé al microones.
Dividim la massa en dues parts, i en una d'elles hi afegim la xocolata fosa.
Preparem el motlle de plumcake. Podem posar-hi mantega o bé paper sulfuritzat. És el moment d'abocar la massa. Nosaltres primer hi vam posar la massa normal i a continuació la de xocolata.
Ho posem al forn uns 35 min. a 180º.
Una vegada fet, només caldrà decorar-lo al gust. Nosaltres hi vam posar sucre glass per sobre.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: Lou Bega - Mambo no.5
Té una pinta de flonjo... Bones vacances si en feu!
ResponEliminaNani
Mmmmm.. ¡quina pinta! me l'anoto ara mateix. Us he deixat un regalet al blog, espero que us agradi :D
ResponEliminahttp://muffingalaxy.blogspot.com.es/2012/04/donuts-o-como-comerse-un-rosco.html
Una abraçada, Montse.