Avui dia 15 d'abril... toca publicar la Recepta del 15,
que aquest mes ens proposen l'arròs!
Doncs bé, un dia teníem per la nevera unes botifarres de ceps, que vam parofitar-les per fer aquest arròs, boníssim!!!!
Esperem que us agradi!!!!
Ingredients (2 persones):
3 botifarres de ceps
400 gr. (aprox.) d'arròs
ceba
tomàquet
oli
sal
brou
Preparació del plat:
En primer lloc posem en
una cassola una mica d'oli i hi daurem les botifarres . Una
vegada tinguem les botifarres ben daurades, hi sofregim una mica de
ceba i a continuacióm, tomàquet.
Per altra banda anirem escalfant el brou que tinguem, per tenir-lo calent a l'hora d'afegir-lo a l'arròs.
Una vegada sofregit el
tomàquet, sofregim l'arròs i hi aboquem el brou. Deixarem una 20 minuts
fins que l'arròs estigui. Anirem vigilant que no es quedi sense brou.
Quan quedin 2-3 minutets, apagarem el foc, el deixarem resposar i llest
per servir.
BON PROFIT!!!
Avui la cançó que us proposem és: La Valse D'Amelie (BSO Amelie)
Nois, què si m'agrada? Ha de ser una passada!! El gustet de la botifarra de ceps li ha de donar un toc impressionant!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Ostres, però quina pinta per favor!! La botifarra de ceps no l'he tastada mai, però veient la pinta que té aquest arrosset, n'hauré d'encarregar una ben aviat! ;)
ResponEliminaUn arròs sensacional nois. M'encanta!
Moltes gràcies per participar!
Petonets!
El arroz tiene una pinta genial pero...¿que son las butifarras de cepa?
ResponEliminaBesos
Ostres, fer un arròs com aquest és tot un luxe!
ResponEliminaNani
Orquidea59, ceps son setas, es decir, butifarras de setas... buenísimas!!
ResponEliminaI quina cremositat!...a la foto traspúa la suavitat d'aquest arrosset...salivera!!!Molt bona pinta senyors!
ResponEliminaMolt contents amb els vostres missatges! Gràcies!!!
ResponEliminaOs ha salido un arroz sensacional, los seps les dan mucho sabor, y no digamos la butifarra, Yo aveces lo preparo tan solo con unos Rovellons y unas salchichas, si sale también extraordinario.
ResponEliminaUn saludo.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...