La recepta la vam treure del blog La cuina de la Isabel. N'hem fet alguna variació d'ingredients, però l'essència és la mateixa. Són unes llenties boníssimes, i això que a mi, les llenties mai ha estat una de les llegums que m'agradi... però fetes així, us puc assegurar que vaig menjar-me'n un bon plat i a gust!! Espero que us agradi a vosaltres també.
300 gr. de llenties cuites
sèpies
cues de gambó
tomàquet
1/2 l. de brou de peix
oli
sal
Preparació del plat:
Primer de tot, netegem les sèpies i les tallem a daus o a rodanxes.
En una cassola, hi posem oli, i hi sofregim la ceba i les sèpies. Quan ho tinguem una mica avançat, hi afegim també les cues de gambó. Hi afegim també el tomàquet i ho sofregim ben sofregit, fins que quedi ben confitat.
A part escalfarem el brou de peix.
Una vegada tinguem el sofregit ben confitat i tirem les llenties i també deixem que se sofregeixin una mica amb el peix. A continuació hi evoquem el brou de peix i deixem que bulli una miqueta i llestos!!!
BON PROFIT!!!
Una vegada tinguem el sofregit ben confitat i tirem les llenties i també deixem que se sofregeixin una mica amb el peix. A continuació hi evoquem el brou de peix i deixem que bulli una miqueta i llestos!!!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem, aprofitant que a Terrassa hem començat amb el Festival de Jazz: Herbie Hancock - Watermelon man
Home, amb aquest acompanyament és impossible que no agradi un plat de llenties!! Quin pinta!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar macos!
Petons
Sandra
Així a la marinera no n'he fet mai i crec que ja va sent hora!, us ha quedat un platet de llentíes caldoset i gustós!, una abraçada, macos!
ResponEliminaAquestes llenties tenen pinta de menjar-se soles!! Us he conegut a traves de la recepta del 15 i aquest blog te molt bona pinta!! Jo fa molt poquet que vaig començar amb el meu blog pero poc a poc va agafant cos!! Espero que algun dia hem visitis i aixi opines del que faig ja que l'experiencia es un grau i ami encara m'hen falta! Molts petons!
ResponEliminaDolç i salat, ja he visitat i segueixo el teu blog!!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris!
Estic veient molta combinació de peix i llenties. I jo sense haver-ne menjat mai.
ResponEliminaNani
Carai, quina bona proposta !!! doncs a mi son les llegums que mes m´agraden, copio la recepta, sens falta. Petons,
ResponEliminaHola!!! he arribat a aquesta recepta a través dels fogons de la Bordeta i avui les he cuinades per dinar. Ens han encantat. Molt bones!! Mai m'hauria imaginat aquesta combinació. M'ha sorprès. Gràcies per compartir!!
ResponElimina