Avui una recepta de casa de tota la vida... estofat de patata amb carn de gall d'indi.
Ingredients (4 persones):
5 patates
1/4 de gall d'indi
ceba
tomàquet
brou
llaurer
sal
pebre
Preparació del plat:
En una cassola posem una mica d'oli. Salpebrem la carn i la sofregim.
Tallem la ceba ben petita i la afegim, juntament amb el tomàquet, a la carn que tenim sofregint-se.
Una vegada ho tinguem tot ben sofregit hi aboquem el brou i una fulla de llaurer i deixem que es cogui.
A part, pelem i tallem a trossos les patates. Quan tinguem la carn més o menys cuita, hi tirem les patates i deixem que es cogui tot junt.
Ja ho tindrem llest per emplatar!
BON PROFIT!!
La cançó que avui us proposem és: Joan Manuel Serrat - Esos locos bajitos
Quin estofat tan bo! I molt saludable amb la carn de gall d' indi!
ResponEliminautilitzar gall d'indi és molt més saludable, jo a vegades també compro aquesta carn amb tacos per fer estofat
ResponEliminaptns
Siiii... i de gust... fins i tot m'agrada més com queda amb la carn de gall d'indi!
ResponEliminaUn estofat de tota l a vida, i fent-lo amb gall d'indi molt sa!
ResponEliminaPTNTS
Dolça