Avui Dijous Gras... dijous llarder, i a Cal Soparet ja tenim la coca de llardons feta. La recepta l'he treta del blog de La Cuina de la Isabel. És molt fàcil de fer!
Espero que la disfruteu!!!
Espero que la disfruteu!!!
Ingredients:
2 làmines de pasta de full
100 gr. de llardons
80 grams de sucre molt
1 ou
50 gr. de pinyons (nosaltres no, a causa de les al·lèrgies)
Preparació de la coca:
Escalfem el forn a 200º. Mentrestant preparem la safata on hi farem la coca. Amb paper sulfuritzat, o farina, hi estirem la pasta de full i la punxem. A continuació, ensucrem i hi tirem els llardons trinxats. Nosaltres els hem triturat una mica. Tapem amb l'altre làmina de pasta de full, la punxem i segellem la coca. Pintem amb ou batut i ensucrem abundantment. En el cas que hi poseu pinyons, és el moment de posar-los.
Introduïm la coca al forn i ho deixem uns 20 minutets... hem d'anar controlant fins que ens quedi daurada.
BON PROFIT I QUE PASSEU UN BON CARNESTOLTES!!!!
La cançó que avui us proposem és: Celia Cruz - La vida es un carnaval
Jo mai l'he provada a fer però sembla fàcil. T'ha quedat molt bé!
ResponEliminaDijous gras... una bona truita per sopar amb els amics i un tros de coca, mmmm!!
És una alegria fer-se un mateix la coca i estalviar-te un munt de pasta!... Te la fas a la teva manera i fa molta il.lusió. Jo també la vaig fer el primer cop seguint les indicacions de la Isabel!. Us ha quedat molt ben cuiteta i presentada. Bon dijous gras!
ResponEliminai pensar que avui l'he comprat feta...
ResponEliminaNani