BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dissabte, 27 de novembre del 2010

Cigrons amb ou

Aquest plat és molt fàcil, ràpid de preparar i és apropiat per combatre el fred que ens acompanya aquests dies.


Ingredients:
cigrons (500 gr.)
1 ou per persona
ceba
tomàquet
oli
brou
pebre picant
sal
Preparació del plat:
Posem un parell de cullerades d'oli a una cassola i hi sofregim una ceba tallada ben petita. Quan estigui daurada, afegim el tomàquet i sal. Deixem que es sofregeixi bé. Seguidament hi afegim els cigrons per tal que agafin el gust del sofregit. En aquest punt hi posem el pebre picant. Per altra banda, haurem bullit els ous i també fet bullir el brou. Afegim als cigrons el brou i deixem que faci una mica de xup-xup (en el nostre cas, no gaire temps, ja que hem utilitzat cigrons de pot). Dos minutets abans d'apagar el foc, hi afegirem els ous tallats per la meitat. 
Aquest plat pot ser més o menys picant depenent de la quantitat de pebre que hi posem.

BON PROFIT!!!

Avui la cançó que us proposem és: R.E.M. - Losing my religion



1 comentari:

  1. Y que bien le sientan al estómago :), luego se queda calentito y contento jiji

    Un beso wapa

    ResponElimina