Avui pengem aquesta recepta. Va ser un d'aquells dies que has de gastar el que tens a la nevera sens falta, i això vam fer, aquests fideus a la cassola amb salsitxes i calamar.
Ingredients (per a 2 persones):
3-4 calamars petits
3 salsitxes
fideus número 2
ceba
tomàquet
pastilla avecrem
Preparació del plat:
Escalfem en una cassola una mica d'oli i hi fregim els calamars i les salsitxes tallat petit. Quan ja estigui una mica daurat, hi afegim la ceba i el tomàquet per fer el sofregit. A part, escalfem aigua amb una pastilla d'avecrem (no tenia caldo, i aquest cop ho vaig fer així) i deixem que bulli. Quan ja tinguem el sofregit a punt, afegim els fideus a la cassola, ho remanem que agafin el color del sofregit i evoquem el caldo a la cassola. Deixem que es coguin els fideus, deixem reposar un parell de minuts i ja tenim el plat preparat.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui recomanem és: Asstrio - Fideus amb berberechos.
A mi els fideus me'ls pots oferir quan vulguis i si a sobre porten calamar ja m'esteu dient on em presento que vinc!A reveure.
ResponElimina