Avui posem aquesta recepta que ens agrada molt a tots perquè és una d'aquelles receptes per sucar-hi pa. Molt fàcil i ràpida de preparar.
Ingredients:
Bistecs de vedella
una ampolleta de 200 ml. de nata líquida per cuinar
pebre verd fresc
oli
sal
Preparació del plat:
Fem els bistecs en una paella amb una mica més d'oli que de costum. Quan el bistec estigui fet al gust de cadascú, es retiren en un plat i en aquest oli que ha quedat a la paella hi posem el pebre verd (són boletes bastant picants en el moment de mastegar-les, però de seguida passa la picor). Posarem tant pebre com ens agradi de picant. Quan el pebre estigui una mica sofregit hi afegim la nata líquida per cuinar amb una mica de sal. Deixarem una bona estona que la nata agafi el gust del pebre i després hi afegirem els bistecs que anteriorment hem retirat, sense oblidar-nos de que també caigui a la paella el suquet que han deixat els bistecs en el plat.
Això és tot, ja tenim el plat preparat per sucar-hi pa!!!
BON PROFIT!!!
La cançó d'avui és: Nina Simone - My baby just cares for me.
OHHHH!, un plat espectacular, per anar fent a poc a poc...Una abraçada!, prenc nota de la recepta,eh?
ResponEliminaHOla Mercè!!! jo també he pres nota del teu pastisset de figues, a casa agraden molt!!! Una abraçada!
ResponElimina