Avui us presentem una altra d'aquelles receptes per a sucar-hi pa.
Ingredients (4 persones):
600 gr. de carn de vedella a trossos
patates (un parell per persona)
ceba
tomàquet
all
vi
farigola
farina
oli
pastilla avecrem (o similar)
Preparació del plat:
Posem oli a una paella i sofregim l'all, la ceba i el tomàquet (tot a trossos grans) i hi posem mig gotet de vi, fins que s'evapori l'alcohol. Una vegada sofregit, retirem els trossos. Enfarinem els trossos de carn i els passem per la paella fins que estiguin dauradets. La ceba, el tomàquet i l'all que hem retirat abans, ho passem pel minipimer. Per altra banda escalfem aigua amb una pastilla d'avecrem. Un cop escalfada, afegim l'aigua a la carn fins a cubrir-la i també la salsa que tenim al minipimer. Deixem que faci xup-xup fins que es consumeixi l'aigua. Dependrà de si volem una salsa més o menys espessa per afegir-hi o no més aigua. Mentrestant fregirem les patates a daus. Una vegada feta la carn afegim les patates i una mica de farigola, i deixem un parell de minuts més perquè faci xup-xup.
BON PROFIT!!!!
La cançó d'avui: Led Zeppelin - Kashmir
Un platet de carn d'aquells que vénen de gust!, amb patatones...ummm,quin dinar...boníssim!A reveure.
ResponElimina