BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 23 de maig de 2011

Espinacs amb beixamel

Avui una recepta fàcil extreta d'un llibre de Karlos Arguiñano. És una manera de menjar verdura d'una forma disfrassada i amb molt de sabor. 


Ingredients (2 persones):
400gr. d'espinacs
8-10 gambes
1 all
beixamel
formatge ratllat
1 c.s. d'oli
sal

Preparació del plat:
Tallem l'all ben petit i el sofregim en una paella amb l'oli. Afegim les gambes fins que agafin color. 
Per altra banda, bullim els espinacs i els escorrem bé. 
Preparem la beixamel. Aquí us deixem l'enllaç de com a Cal Soparet la preparem.
Una vegada tot a punt, és hora de preparar el plat. En una safata pel forn i aboquem beixamel a la base. A continuació hi posem els espinacs i l'all amb les gambes. Acabem de tirar per sobre la beixamel que ens queda. Per acabar, hi posem una mica de formatge ratllat. Posem la safata al forn i ho gratinem uns minutets fins que quedi ben daurat. 



BON PROFIT!!

La cançó que avui us proposem és, recordant el concert que vam assistir el diumenge passat al Palau de la Música:Quatre estacions de Vivaldi


5 comentaris:

  1. Molt bona proposta per camuflar la verdura a aquells que els costa menjar-ne... així segur que tothom en vol!

    ResponElimina
  2. Si, si Gemma, com a casa no els agrada gaire la verdura... així, se la mengen!

    ResponElimina
  3. A vegades és de l'única manera que aconsegueixes que es mengi verdura, amb una bona disfressa com aquesta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Muy ricas esas espinacas, pero ricas, ricas.
    Besos

    ResponElimina
  5. Ho provaré, doncs tot el que sigui de color verd m'ho menjo, però una mica per força. d'aquesta manera. es el que diuen estan disfressats i poden passar millor.
    Francesc

    ResponElimina