BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimecres, 12 de gener del 2011

Pastes de full salades

Aquest va ser un dels entrants que vam fer per a nit de Nadal que calia que tothom que portés alguna cosa i per Cap d'Any a casa, i i la veritat és que vam triumfar! És una recepta molt fàcil de fer, ràpida i molt resultona. La vam agafar del blog de la Mercè Destapant cassoles. Gràcies per donar-nos tantes  bones idees!


Ingredients:
pasta de full
1 ou
sèsam
farciment: sobrassada, tonyina, pernil dolç i frankfurt

Preparació del plat:
Tallem petits rectangles de pasta de full, al mig hi posem el farciment que volem i ho tanquem, com diu la Mercè, com si fos un regalet. Ho pintem amb ou batut i espolvoregem una mica de sèsam.
Ho enfornem a sobre del mateix paper que porta la pasta a 180º durant uns 15 minuts, o fins que veiem que ja s'han daurat les pastes i ja han pujat!

BON PROFIT!

La cançó que proposem és: Eagles - Hotel California

1 comentari:

  1. Renoi quina ilu!, aquesta pasteta salada l'he fet ja moltíssimes vegades i sempre vola!M'agrada veure que també us ha suposat un èxit! A reveure!

    ResponElimina