BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 3 de gener del 2011

Mandonguilles amb sípia i pèsols

Aquesta és la primera recepta que publiquem aquest any 2011.. i és que va ser la última que vam fer l'any 2010. Per Cap d'Any vam deleitar als nostres convidats amb aquesta recepta... a més a més d'un ampli pica-pica (pastetes salades, embutit ibèric, patés, cloïsses al vi blanc, amanida de tomàquet amb mozarrella...). En vam quedar tots ben tips. Aquí us deixem la recepta:


Ingredients (5 persones):
30-35 mandonguilles
3 sèpies mitjanes
pèsols
ceba
tomàquet
all
vi blanc
brou

Preparació del plat:
Primer fem un sofregit amb l'all, el tomàquet i la ceba, tallat gran, perquè més endavant ho triturarem. Ho retirem tot de la paella i afegim les mandonguilles enfarinades i les daurem. Les retirem i hi posem la sèpia tallada a dauets per sofregir-la. Quan gairebé estigui, hi afegim un rajolí de vi blanc fins que s'evapori l'alcohol. Triturem amb el minipimer el tomàquet, la ceba i l'all que havíem retirat. Afegim les mandonguilles a la sèpia, els pèsols, el brou i el sofregit triturat. El brou ha de cobrir les mandonguilles. Deixem que faci xup-xup de 15-20 minuts i llestos.


BON PROFIT!!!!

La cançó que avui proposem és: Phil Collins - Another day in paradise



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada