Bon dia, avui us presentem la recepta que vam fer el dia d'Any nou. És una recepta extreta del Blog de cuina de la Dolorss. És una recepta ben fàcil i queda boníssima!!!!
Nosaltres hi hem fet una petita modificació, no hi hem posat musclos, perquè no agraden gaire a la família.
Ingredients (2 persones):
500gr. de sèpia
cloïsses
gambes
50gr. de ceba
1/2 pebrot verd
1/4 pebrot vermell
3 alls
100cc de brou de peix
sal
julivert
oli d'oli
Preparació del plat:
En una cassola hi fregim les gambes i les reservem. Nosaltres hem utilitzat unes cues de gambó que ja venen pelades i que donen molt de gust.
En el mateix oli hi posem la sèpia tallada a trossos i deixem que absorbeixi tota l'aigua, uns 7-10 minuts. Ho reservem.
Al mateix oli hi posem la ceba, els alls i el pebrots verd i vermell tallats ben petits, i ho deixem sofregint uns 5 minuts.
A continuació hi afegim la sèpia i el brou. Tapem la cassola i ho deixem a foc lent uns 8-10 minuts.
Ja només ens falta afegir les cloïsses i les gambes que tenim reservades. Hi tirem el julivert i esperem que s'obrin les cloïsses.
BON PROFIT!
Esperem que us agradi!
Avui la cançó que us recomanem, seguint amb música del compositor que tenim a casa, és una cançó una titulada Año nuevo (Juan Pedro López Aguilera).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada