Avui una recepta senzilla i fàcil. Ahir vam fer el sopar de Nadal de la colla d'amics i nosaltres vam presentar aquest plat. Pot ser una bona opció per a fer en aquestes dates.
Esperem que us agradi!
Esperem que us agradi!
Ingredients:
Bacallà fresc
Espàrrecs
Alls tendres
Gambetes
Tomàquet
Julivert
Sal
Oli
Preparació del plat:
Posem oli a escalfar a una paella i preparem el remenat de les gambetes, espàrrecs i alls tendres. Ho tallem tot petit i ho posem a la paella a foc baix que es vagi fent a poc a poc. Un cop estigui cuit i afegim una mica de tomàquet triturat per tal de lligar-ho. Ho deixem coure una mica més. Una vegada llest, ho retirem. Teniu també la opció de comprar el remenat fet. En algun supermercat podeu trobar-ne.
Mentrestant salem el bacallà una mica. Posem oli a la paella i fregim el bacallà.
Només ens quedarà muntar el plat. Emplatem el bacallà i hi espolsem una mica de julivert.
A continuació hi escampem el remenat i ja tenim el plat preparat.
BON PROFIT!
Avui us recomanem música de collita pròpia. L'home de la casa, a més de ser un bon cuiner, és compositor! Esperem que la gaudiu : Juan Pedro López Aguilera - Café largo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada